VU Bachelordag

Ontdek de VU campus in Amsterdam

Information international visitors

Op zaterdag 10 februari zien we je graag tijdens de open dag op de VU campus in Amsterdam. Zit je nu in 4, 5 of 6 vwo en ben je bezig met de keuze voor je vervolgopleiding? Maak dan kennis met onze opleidingen, docenten en studenten. Ontdek welke opleiding het beste bij jouw interesses en talenten past. De VU Bachelordag gaat je zeker helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. 

Vooraanmelden

Je kunt je nu vooraanmelden voor de open dag van zaterdag 10 februari. We sturen je dan een seintje als de registratie van de open dag start.

Wat kun je allemaal doen?

Tijdens de open dag leer je niet alleen onze bacheloropleidingen kennen. Je ontdekt onze campus en op de informatiemarkt kun je al je vragen stellen. Nog geen idee wat je zou willen studeren? Geen probleem, bij de verschillende studiekeuze workshops helpen we je graag op weg.

We starten de dag in de Aula, de grootste zaal op de campus. Een mooi moment om je welkom te heten en meer te vertellen over de VU.

Met meer dan 50 bachelopleidingen is er keuze genoeg, maak kennis met jouw favorieten. Tijdens de vijf informatierondes vertellen docenten, studenten en eventueel oud-studenten (alumni) je graag meer over hun opleiding. We raden je aan om maximaal drie of vier informatierondes te bezoeken, zodat je ook nog tijd hebt voor de informatiemarkt.

Dit is de plek om direct met studenten of medewerkers van je favoriete opleidingen te praten, ze beantwoorden graag al je vragen. Elke opleiding heeft een eigen stand. Daarnaast zijn er o.a. stands te vinden over studentenzaken, op kamers, het VU sport- en cultuurcentrum en studentenbegeleiding. 

Vind je het lastig om een studiekeuze te maken, twijfel je tussen een aantal opleidingen of weet je niet goed waar te beginnen? Geen probleem, tijdens één van onze studiekeuze workshops helpen we je op weg! Laat je daarnaast inspireren via de VU Studie Inspirator en bepaal op basis van de uitkomst naar welke opleidingen je gaat.   

  1. Workshop 'Orientiëren op een keuze': Tijdens deze workshop leer je wat belangrijk is bij het maken van een studiekeuze. Je gaat zelf aan de slag en ontdekt waar je interesses en talenten liggen, zodat je gerichter op zoek kan. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
  2. Workshop 'Kiezen uit alternatieven': Heb je al wel een idee wat je zou willen studeren, maar twijfel je tussen een aantal opleidingen? Bezoek dan deze workshop tijdens de open dag. Aanmelden van te voren is niet nodig, al zijn er wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  3. Workshop 'Hulp bij kiezen', speciaal voor ouders: Tijdens deze workshop geven we ouders handige tips en tricks, zodat ze nog beter kunnen helpen bij het maken van jouw studiekeuze. Aanmelden van te voren is niet nodig, al zijn er wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Laat je door één van onze studenten rondleiden over de campus. Ze vertellen je graag hoe zij de vele faciliteiten, die we hier op één locatie hebben, gebruiken.

Contact

Heb je vragen over de open dag, mail dan naar contact@vu.nl of bel 020 – 598 5000 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur). 

Vooraanmelden VU Bachelordag

Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een mail van ons als de registratie voor de open dag start. Wel zo handig!

Volg ons op

Facebook-icoon Twitter-icoon Instagram-icoon