Proefstuderen

Voor één dag student

Verder verdiepen in een bacheloropleiding aan de VU? Bij Proefstuderen ben je een dag(deel) te gast bij een opleiding van jouw keuze. Sommige opleidingen stellen een speciaal programma samen met een hoor- en werkcollege en bij andere opleidingen loop je mee met een student. Na het Proefstuderen heb je een goede indruk van de opleiding en de studenten, en of deze aansluit bij jouw interesses en capaciteiten, waardoor je nog beter een studiekeuze kunt maken. Je bent van harte welkom om te komen Proefstuderen!

Vooraanmelden proefstuderen

Proefstuderen vindt vanaf het najaar 2017 weer plaats bij de verschillende opleidingen. Wil je een seintje krijgen op het moment dat de eerste opleidingen hun Proefstuderen hebben ingepland? Laat dan via onderstaand formulier alvast je gegevens achter!

Als je vragen hebt neem dan contact op via de contactgegevens op de opleidingspagina of vraag een brochure aan voor meer informatie. 

Natuur- en Sterrenkunde, Scheikunde, Oudheidswetenschappen, Archeologie en Grieks en Latijn.

De bacheloropleidingen Natuur- en Sterrenkunde, Scheikunde, Oudheidswetenschappen, Archeologie en Grieks en Latijn zijn gezamenlijke opleidingen van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor proefstuderen of een dagje meelopen bij deze opleidingen kan via de UvA.

Tandheelkunde (ACTA)

De bacheloropleiding Tandheelkunde is een gezamenlijke opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor proefstuderen kan via ACTA.

Contact

Heb je vragen over proefstuderen?
E: contact@vu.nl
T: 020 598 5000 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00).