Proefstuderen

Voor één dag student

Proefstuderen aan de VU vindt vanaf het najaar tot en met mei plaats op diverse dagen. Je bent een dag(deel) te gast bij een opleiding van jouw keuze. Sommige opleidingen stellen een programma samen waarin jij je met andere studiekiezers verdiept in de opleiding, bij andere opleidingen loop je mee met een student. Na het Proefstuderen heb je een goede indruk van de opleiding en de studenten, en of deze aansluit bij jouw interesses en capaciteiten, waardoor je nog beter een studiekeuze kunt maken. Je bent van harte welkom om te komen Proefstuderen!

Proefstuderen vindt vanaf het najaar 2017 weer plaats bij de verschillende opleidingen. Als je nu vragen hebt neem dan contact op via de contactgegevens op de opleidingspagina of vraag een brochure aan voor meer informatie. 

Natuur- en Sterrenkunde

De bacheloropleiding Natuur- en Sterrenkunde is een gezamenlijke opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor een dagje meelopen deze opleiding kan via de meelooppagina van de UvA

Tandheelkunde (ACTA)

De bacheloropleiding Tandheelkunde is een gezamenlijke opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor proefstuderen kan via ACTA.

Contact

Heb je vragen over proefstuderen?
E: studentenvoorlichting@vu.nl
T: 020 598 5000 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00).